Українці назвали Приват24 найзручнішим мобільним банком

Грудень 15, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Найзручнішим банківським мобільним додатком і найкращим інтернет-банком в Україні є Приват24, а найкращий банківський сервіс у країні надає ПриватБанк. 

Такі підсумки рейтингу PaySpace Magazine Awards 2017, у рамках якого понад 55 тисяч читачів видання PaySpace Magazine узяли участь у закритому голосуванні за найзручніші фінансові та банківські сервіси країни.

«Ми вкотре підтвердили своє лідерство серед банків в українському FinTech, – зазначила Ірина Іванова, представник Центру електронного бізнесу ПриватБанку, – це велика відповідальність перед нашими клієнтами, які звикли до найкращого сервісу, і ми тримаємо цю планку на належній висоті».

Також ПриватБанк названо одним із найкращих у країні цифрових сервісів з продажу квитків. Усього ж у рамках рейтингу найкращих українських експертів і компаній в галузі e-commerce та FinTech визначили переможців у 18 номінаціях. Урочиста церемонія нагородження переможців рейтингу відбулася в Києві в Національній філармонії України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool