Українським фрилансерам додали можливостей

Вересень 28, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 765 | Коментарі: 0

Компанія Payoneer і ПриватБанк запустили нові способи отримання платежів для українських фрилансерів. Тепер у фрилансерів з’явилася можливість отримання коштів від Payoneer на рахунки приватних підприємців у валюті, а також на гривневі та валютні рахунки фізичних осіб у ПриватБанку.

Сьогодні ПриватБанк пропонує фрилансерам найсучасніші технології для розрахунків з іноземними замовниками, у тому числі керування валютними зарахуваннями із-за кордону. Зарахування коштів проводяться банком без додаткових комісій, для фрилансерів-підприємців також діє пільговий режим банківського обслуговування та спрощений режим валютного контролю.

Банківське обслуговування фрилансерів доступне цілодобово через Інтернет-банк Приват24. Відкриття та обслуговування валютних рахунків у ПриватБанку – безкоштовно. Також в цілодобовому режимі працює послуга передачі інвойсів або актів через Приват24. Спеціальна лінія підтримки для фрилансерів доступна через е-mail: freelancer@privatbank.ua або телефон (092) 900 00 04.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool