У центрі вакцинації на київському вокзалі запрацював пункт команди підтримки Дія

Листопад 02, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

УЗ разом з Міністерством цифрової трансформації розгорнула пункт допомоги з отримання СOVID-сертифікатів на Центральному залізничному вокзалі Києва (центр вакцинації, Синя зала).

Яку допомогу може отримати пасажир?

Вирішити питання із генеруванням СOVID-сертифікату в застосунку або на порталі "Дія".

Роздрукувати сертифікат про вакцинацію з QR-кодом (документ також дає право на посадку в поїзд).

Відтепер пасажири, які отримали щеплення в центрі вакцинації на київському вокзалі, можуть на місці звернутись до команди фахівців Дія та вирішити питання щодо генерування СOVID-сертифікату у відповідному застосунку або на порталі.

Крім того, у пункті вакцинації на київському вокзалі також можна роздрукувати сертифікат про вакцинацію з QR-кодом — цей документ також дає право на посадку у поїзд.

Нагадаємо, що віднедавна процес генерації COVID-сертифікатів було спрощено: отримати документ можна без використання електронного підпису. Все, що треба зробити — оновити застосунок Дія до останньої версії, зайти в нього (або на портал Дія) та натиснути «Отримати сертифікат». Після цього сертифікат згенерується автоматично, підписувати запит на його отримання обличчям більше не потрібно.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool