У Нафтогазі заявили, що стягнення заборгованості за минулі роки незаконні

Лютий 03, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

Про це повідомляється на сторінці групи Нафтогаз у фейсбуці 

«Газзбути не мають права стягувати чи навіть нараховувати споживачам додаткові суми за минулі періоди через скасовані судом норми. Вони можуть згадати Нафтогаз, чи Папу Римського, чи Ілона Маска, або які там у них авторитети. Але домалювати вам додаткові суми за минулі роки вони вирішили самостійно, і рішення це незаконне.
Газзбути не збираються пробачати вам ані копійки з ваших боргів, навіть якщо Кабмін примусить нас списати їм мільярди гривень заборгованості.
Газзбути скасували через суд прийняті Кабміном постанови. Кабмін зіграв у цих судах в піддавки і програв. Тому і збитки має компенсувати газзбутам Кабмін.
Не ви, не Нафтогаз, а той, хто спрацював непрофесійно, і має нести за це відповідальність.
До того ж, перше ніж вимагати у будь-кого будь-які суми, газзбути мають довести ці суми в суді. А це означає - показати обсяги за конкретними споживачами, чого вони бояться понад усе»,
- повідомляє Нафтогаз

https://www.facebook.com/NaftogazUA


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool