У Музеї історії Одеської магістралі проведено лекцію для першокурсників коледжу транспортних технологій

Вересень 20, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 вересня, у ході проведення Місячнику профілактично-роз’яснювальної роботи щодо попередження невиробничого травматизму на залізничному транспорті, який стартував з 18 вересня на регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ, у Музеї історії Одеської залізниці було проведено тематичну лекцію для першокурсників.

Три групи першокурсників Одеського коледжу транспортних технологій прослухали лекцію провідного методиста науково-технічної бібліотеки Дорожнього центру наукового-технічної інформації регіональної філії (ДЦНТІ) Юлії Волк щодо правил поведінки на об’єктах залізничної інфраструктури.

Студентам нагадали останній жахливий випадок травмування двох підлітків на даху електровоза на станції Білгород-Дністровський, коли внаслідок важких опіків один з підлітків згодом помер у лікарні. Кожному першокурснику видали пам’ятку перебування громадян на об’єктах інфраструктури залізничного транспорту, де проілюстровано основні правила безпеки. Крім того, молодь переглянула низку мультфільмів про наслідки недотримання правил безпеки на залізничному транспорті.

На завершення зустрічі завідувач Музею історії Одеської залізниці В’ячеслав Степовий зацікавив юних відвідувачів оглядовою екскурсією і розказав про історію виникнення Одеської магістралі.
Студенти залишилися приємно враженими проведенням такого заходу та пообіцяли найближчим часом повернутися до Музею для більш детального вивчення раритетів.

Минулого тижня працівники ДЦНТІ відвідали в Одесі школу №5, яка знаходиться у безпосередній близькості до залізничного полотна, де зустрілися із учнями п’ятих, дев’ятих та одинадцятих класів. Учні дізналися про правила поведінки на залізниці, подивилися мультфільми на зазначену тематику.

Профілактично-роз’яснювальна робота щодо попередження невиробничого травматизму на залізничному транспорті серед населення триває на регіональній філії «Одеська залізниця».

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool