У моторвагонному депо Христинівка відбувся День відкритих дверей на виробництві

Листопад 15, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

Співпраця місцевих центрів зайнятості із регіональною філією «Одеська залізниця» триває. 

Цього разу спільний захід провели у Христинівці. На території моторвагонного депо Христинівка залізничники презентували пошукачам, які перебувають на обліку у центрі зайнятості, можливість працевлаштування та перспективи роботи на залізниці.

Помічник начальника депо з кадрів та соціальних питань Олена Гаркавенко розповіла учасникам заходу, що наразі залізниця потребує працівників робітничих спеціальностей. Актуальними є посади токаря, фрезерувальника, помічника машиніста дизель-поїзду, а також слюсаря з ремонту рухомого складу. Майстер цеху Артем Ксендзюк провів екскурсію цехами депо та розповів присутнім про особливості та характер кожної професії з актуальних наразі вакансій.

Слід додати, що наразі на базі Одеського центру професійно-технічного навчання держслужби зайнятості кожен бажаючий має можливість пройти навчання професіям токаря та фрезерувальника. Навчання триває 3 місяці, ще 4 місяці триває практика безпосередньо на виробництві. Після успішного закінчення двох етапів навчання: теорії та практики на майбутніх залізничників чекають у депо.

Зустріч відбулася у доброзичливій атмосфері. У присутніх виникло багато запитань до організаторів, що свідчить про їхню зацікавленість у виборі професії залізничника.

У моторвагонному депо Христинівка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool