У локомотивному депо Одеса-Сортувальна школярам розказали про роботу на залізниці

Листопад 07, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

Вчора у локомотивному депо Одеса-Сортувальна відбувся черговий захід у рамках співпраці з Одеським міським центром зайнятості. 

Цього разу депо відвідали учні 9-х класів загальноосвітньої школи №44, яким провели цікаву екскурсію територією депо та розповіли про переваги працевлаштування на залізниці.

Екскурсію для школярів по виробничим цехам провели майстер локомотивного депо Микола Квітко, машиніст-інструктор локомотивних бригад Рустам Худайкулов, інспектори відділу кадрів Лідія Моісеєва та Олена Максимчук. Залізничники розповіли учням про характер роботи та особливості професій, представлених у локомотивному депо.

Екскурсія виявилася корисною та надовго запам’ятається школярам, адже всі вони скористалися можливістю піднятися на локомотив та відчути себе в ролі машиніста тепловозу, а деякі з них по-справжньому зацікавились професією залізничника.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool