У локомотивному депо Миколаїв продовжується підготовка до прийому локомотивів General Electric

Листопад 23, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

Для забезпечення належної підготовки інфраструктури локомотивного депо Миколаїв до прийому та сервісного обслуговування локомотивів «General Electric» протягом останніх місяців виконано низку робіт.

Насамперед будівельники відремонтували фасад цеху експлуатації та відремонтували будівлю пункту технічного огляду локомотивів, у тому числі виконали ремонт фасаду, стелі, оглядових канав, естакад.

Також було виконано ремонт фасаду будівлі трансформаторної підстанції, благоустрій територій, зокрема ремонт технологічного проходу від паливного складу до цеху експлуатації та укладено дорожні плити перед цехом ТО-2.

Силами працівників Миколаївської дистанції колії було проведено роботи по вирізці замазученого баласту, частковій заміні шпал та виправці 4-х колій. Крім того залізничники замінили застарілий трубопровід водопостачання.

Працівники Херсонської дистанції електропостачання провели перевірку та ремонт повітряних електричних мереж і системи зовнішнього освітлення депо.

Наразі ремонтні роботи у депо тривають.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool