У Києві проводжали збірну України на XХІІІ Літні Дефлімпійські ігри

Липень 17, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1197 | Коментарі: 0

14 липня у Києві на Поштовій площі відбулись урочисті проводи збірної команди України на XХІІІ Літні Дефлімпійські ігри, які відбудуться з 18 по 30 липня 2017 року в м. Самсун (Туреччина).

Проводити спортсменів, серед яких є і дебютанти, і досвідчені учасники, а також тренерів прийшли друзі, рідні та вболівальники.

Привітання дефлімпійській збірній принесли Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, заступник глави Адміністрації Президента України Ростислав Павленко, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму народний депутат Микола Величкович, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич, президент Федерації спорту глухих Леонід Косицький.

Ігор Жданов передав спортсменам та тренерам вітання від Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, а також від себе особисто: "Підкорюючи п’єдестал у турецькому місті Самсун, пам'ятайте, що Ви - нащадки славного козацького роду. Кожна ваша спортивна перемога є внеском у боротьбу за свободу та незалежність Батьківщини. Міністерство молоді та спорту разом з Національним комітетом спорту інвалідів та Спортивною федерацією глухих зробили все можливе, щоб допомогти в підготовці, підставити вам своє надійне плече.

Знаю, що сила, незламна воля та патріотизм - у вас у крові. Ви неодноразово доводили це всьому світові, будучи відданими синами та доньками України. Тож нехай мільйони сердець і підтримка співвітчизників, що вболіватимуть за Вас, додадуть ще більшої впевненості та віри у перемогу в ім’я української держави!"

Національна дефлімпійська збірна команда України відправиться до міста Самсун 15 та 17 липня 2017 року. 15 липня відбудеться офіційне відкриття Дефлімпійського містечка.

Спортсмени України братимуть участь у 16 видах спорту (бадмінтон, баскетбол (чоловіки/жінки), боротьба вільна та греко-римська, боулінг, волейбол (чоловіки/жінки), дзюдо, карате, стрільба кульова, легка атлетика, плавання, пляжний волейбол (чоловіки/жінки), спортивне орієнтування, теніс настільний, тхеквондо, футбол (чоловіки) з 21 видів спорту, представлених на Іграх.

До складу національної збірної команди України увійшли:

- 219 спортсменів з вадами слуху;

- 58 тренерів, лікарів, масажистів;

- 8 членів штабу;

- 5 суддів міжнародної категорії з баскетболу, тхеквондо, карате, дзюдо та боротьби.

Вболіваємо за наших дефлімпійців разом!

МІНІСТЕРСТВО МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool