У 2019 році одеські залізничники покращать безпеку на 56 залізничних переїздах

Грудень 06, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 596 | Коментарі: 0

Робота працівників залізничних переїздів є не тільки відповідальною, але іноді навіть небезпечною через погрози від водіїв або перехожих, які не розуміють принцип роботи переїзної автоматики.

Через неприємні випадки, в які потрапляють залізничники, керівництво регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» прийняло рішення розробити заходи для істотного покращення ситуації із безпекою чергових по залізничних переїздах.

Таким чином, у наступному році колійники Одеської магістралі встановлять захисні огородження на 56 залізничних переїздах з черговим працівником. Найбільшу кількість огороджень буде встановлено на переїздах в Одеській (18), Черкаській (17) та у Миколаївській областях (7). У Херсонській та Кіровоградській областях облаштують по шість залізничних переїздів, та ще на двох у Київській області встановлять такі огородження. Тобто триває планомірна робота зі створення безпечних умов праці для чергових по залізничних переїздах по всій території обслуговування філії.

Наразі огородження встановлені на 71 залізничному переїзді. До кінця поточного року роботи з огородження заплановано виконати на двох переїздах по станціях Помічна та Подільськ.

Додамо, що 30 листопада було встановлено огородження на переїзді 26 км перегону Ксенієве – Аккаржа, де 24 листопада на чергову здійснив напад невідомий.

З повагою,
прес-центр регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool