У 2017 році ПриватБанк збільшив комісійний дохід на 1 млрд грн

Лютий 14, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

Чистий комісійний дохід ПриватБанку за 2017 рік порівняно з 2016 виріс на 1 млрд грн, або на 11%, що дозволило банку залишитися лідером українського ринку з отримання комісійних доходів. 

Як повідомила прес-служба банку, протягом минулого року відсотковий прибуток виріс на 2,8 млрд грн – 155%, результат від торговельних операцій збільшився на 1,2 млрд грн.

За даними банку, за підсумками 2017 року прогнозований банком прибуток мав сягнути 3,6 млрд грн, водночас банк провів усi витрати за проблемними кредитам, що були в балансі банку до націоналізації. На сьогодні покриття страховим резервом цих активів становить 98%, в цілому вплив «токсичних» активів за 2017 рік становив 26,6 млрд грн.

Нагадаємо, за підсумками 2018 року ПриватБанк планує отримати 4 млрд грн прибутку, що затверджено в стратегії банку на 2018 рік.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool