У 2016 році одеські залізничники відремонтували 330 пасажирських вагонів

Січень 24, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

За 12 місяців 2016 року працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» на 100% виконали об’єм запланованих робіт з ремонту пасажирських вагонів.

У минулому році перед одеськими залізничниками було поставлено завдання відремонтувати 330 вагонів, що по завершенню звітного періоду було зроблено.

В умовах пасажирського вагонного депо Одеса-Головна відповідно до планового завдання було оновлено 198 вагонів в обсязі деповського ремонту. У пасажирському вагонному депо Миколаїв капітально (в обсязі КР-1) відремонтовано 31 вагон та ще 5 вагонів – деповським ремонтом. У вагонному депо Каховка капітальним ремонтом першого обсягу відремонтували 96 пасажирських вагонів.

Загалом працівники філії протягом минулого року відремонтували в деповським ремонтом 203 пасажирських вагони, капітальним ремонтом першого обсягу – 127 вагонів.

Наразі робочий парк регіональної філії становить 590 пасажирських вагонів, середній вік яких сягає 31 року.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

За 12 місяців 2016 року працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» на 100% виконали об’єм запланованих робіт з ремонту пасажирських вагонів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool