Цьогоріч на переїздах Одеської магістралі з вини водіїв сталося 14 ДТП

Грудень 22, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 780 | Коментарі: 0

Станом на 21 грудня 2017 року на переїздах, розташованих у межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «УЗ», зафіксовано 14 випадків дорожньо-транспортних пригод (проти 19 випадків у 2016 році).

П’ять випадків зафіксовано в Одеській області, три – у Черкаській, по два випадки у Вінницькій та Кіровоградській областях та по одному випадку у Миколаївській та Херсонській.

Два випадки сталися на переїздах з сигналізацією та черговим працівником та ще 12 на переїздах без чергового працівника, ще один випадок зафіксовано за межами залізничного переїзду. У п’яти випадках водії в’їжджали у бік поїзда, що рухався. Внаслідок випадків ДТП було травмовано вісім осіб. 

Останній випадок ДТП зафіксовано 20 грудня 2017 року на регульованому переїзді станції Поромна. 69-річний мешканець Одеської області проїхав заборонне показання справно працюючої переїзної світлофорної та звукової сигналізації, та виїхав на переїзд, де був збитий маневровим складом.

Залізничники вкотре нагадують, що причинами ДТП є грубі порушення Правил дорожнього руху, поспішність і необачність водіїв автотранспортних засобів.

Залізничні переїзди – це місця підвищеної небезпеки. Дорожньо-транcпортні події на залізничних переїздах можуть призвести до великої кількості постраждалих, пошкодження транспортних засобів, значних матеріальних збитків через тимчасове припинення руху на окремих дільницях філії.

Залізничники вкотре закликають водіїв автотранспорту бути уважним та обережними на залізничних переїздах, не ризикувати власним та чужим життям! Помилки водіїв на залізничному переїзді становлять серйозну загрозу, тому особиста відповідальність та суворе дотримання Правил дорожнього руху поблизу об’єктів залізничної інфраструктури є надзвичайно важливим!

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool