Три людини загинуло у ДТП на Донеччині

Травень 14, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

Лобове зіткнення двох авто сталося на 400 км автошляху «Знам’янка – Луганськ – Ізваріне». Після зіткнення, обидві автівки загорілись.

На місце терміново прибули поліцейські з забезпечення безпеки дорожнього руху. Палаючі авто загасили, але врятувати водіїв та пасажира автівок, нажаль, не вдалося.

За попередніми даними, о15.30 водій автомобілю «Шевролет Авео» при виконанні обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де у зустрічному напрямку рухався автомобіль «ВАЗ-22110», який намагаючись уникнути ДТП, виїхав на узбіччя, де і сталося зіткнення. Від удару автомобілі загорілись. Загинули обидва водії та жінка-пасажир автомобілю «Шевро лет Авео». Особи загиблих встановлюються.

Відомості за даним фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Проводиться слідство.

ДПД Національної поліції України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool