Стрільці Одеського загону воєнізованої охорони залізниці затримали крадіїв

Грудень 21, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 802 | Коментарі: 0

У грудні 2017 року стрільці Одеського загону воєнізованої охорони служби відомчої воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» двічі затримували та передавали до правоохоронних органів крадіїв.

Перший випадок стався 14 грудня о 23.50, коли двоє стрільців затримали на місці злочину двох осіб, які на 18 колії станції Одеса-Східна на одному з вагонів зламали запірно-пломбувальний пристрій та викрали з нього 8 коробів з рослинною олією. Неподалік станції знаходився автомобіль ВАЗ 2105, поряд з яким виявлено запірно-пломбувальний пристрій, пломба та 1 короб з рослинною олією. Двох зловмисників передано до поліції.

Другий випадок стався 16 грудня о 21.00 на вокзалі Одеса-Головна, коли до стрілецької команди звернулася жінка з заявою про крадіжку сумки з документами. Стрільці, орієнтуючись на вказані прикмети, оперативно виявили на території вокзального комплексу громадянина у якого знаходилася викрадена сумка. Крадія передали до поліції.

Зазначимо, що стрільців, які сумлінно виконали свій обов’язок та затримали крадії, керівництво філії заохотить грошовими винагородами у розмірі посадових окладів.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool