Стоматвагон Одеської залізниці надав послуги понад 4,5 тис. пацієнтів

Липень 04, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

У червні вагон-стоматологічний кабінет регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ вперше вирушив до станції Ізмаїл, де безкоштовно надає кваліфіковану медичну допомогу пенсіонерам та працівникам залізничного транспорту.

У період з жовтня 2015 року, коли стартував цей проект, до сьогоднішнього моменту послугами спеціалізованого стоматвагону скористалися вже понад 4,5 тис. пацієнтів. Тут вони мали змогу пройти рентгенографію зубів, зробити пломбування кореневих каналів та накладання зубних пломб, лікування захворювань пародонту та слизової оболонки порожнини рота, видалити зуби і пройти амбулаторні операції. Більш того, відповідно до чинного колективного договору філії, при наявності стажу роботи на залізниці не менш 20 років, працівник магістралі завдяки мобільності цього стоматкабінету отримують безкоштовне протезування за місцем роботи, без виїзду до поліклініки.

Як підкреслює в. о. головного лікаря Одеської стоматологічної поліклініки регіональної філії Ольга Жаворонкова, цей вагон – зручна форма медичного обслуговування на лінійних станціях, адже не кожен залізничник може виділити час на поїздку до лікаря в Одесу. Наразі якість послуг та професіоналізм стоматологів мобільного кабінету вже оцінили на станціях Подільськ, Роздільна, Колосівка, Вапнярка, Арциз, Білгород-Дністровський, Таврійськ, Херсон.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool