Сьогодні у 51 об’єднаній громаді проходять перші вибори, - Зубко

Грудень 24, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Про це Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Агов, Україно! У великій і дружній родині об’єднаних громад поповнення! Сьогодні – день народження 51 об’єднаної територіальної громади! Українці обирають своє майбутнє і нових лідерів в 17 областях України. Відповідальних, фахових і драйвових! Які готові власноруч творити на своїх територіях #СимволиЗмін – сучасні нові школи, дитсадки, будинки культури, дороги, створювати нову якість життя. Вірю, що люди оберуть справжніх #ЛідерівЗмін. Справжніх господарників і менеджерів із щирим бажанням досягти успіху. Зокрема, по одній ОТГ пройдуть вибори у Вінницькій, Волинській, Рівненській і Сумській областях; по двох ОТГ - в Запорізькій, Львівській, Одеській, Херсонській і Черкаській областях; по трьох ОТГ – у Дніпропетровській, Івано-Франківської, Київській областях; по чотирьом ОТГ - у Чернівецькій і Чернігівській областях; по шести ОТГ – у Хмельницькій області; по семи ОТГ - у Миколаївській і Полтавській областях», - написав Геннадій Зубко.

Він також повідомив, що на сьогодні в Україні сформовано 692 об’єднані територіальні громади.

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool