Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

Березень 12, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

Сьогодні вранці усі КПВВ запрацювали в штатному режимі. На в’їзд та виїзд в них знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 20/100; «Мар’їнка» – 200/100; «Новотроїцьке» – 30/30; «Гнутове» – 90/20.

Всього протягом минулої доби через контрольні пункти прослідувало 23,9 тисяч осіб, що майже на 5 тисяч осіб менше ніж попередньої доби, та 3,9 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5680 осіб та 885 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5530 осіб та 1145 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4850 осіб та 1160 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2875 осіб та 770 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5000 осіб.

Учора під час заходів контролю в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону виявили у громадянки Казахстану, яка постійно проживає в Україні та яка слідувала з неконтрольованої території, паспорт та посвідку на постійне проживання, термін дії яких закінчився. Громадянку передано співробітнику Мар’їнського відділення поліції в Донецькій області.

Крім того, прикордонники цього ж загону в КПВВ «Майорське» під курткою на спині у спеціальному корсеті виявили у громадянина України, який прямував на виїзд до неконтрольованої території автомобілем «Джілі», 9 посвідчень водія, що належать різним особам. Для подальшої перевірки громадянина передано співробітникам поліції в Донецькій області.

Також у КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» прикордонники задокументували два правопорушення, що пов`язані з наданням неправомірної вигоди. Так, прямуючи на виїзд до непідконтрольної території громадянин України та громадянин Грузії запропонували прикордонникам 300 та 1000 гривень за прийняття неправомірних рішень. Прикордонники правопорушникам відмовили та за обома випадками до Нацполіції направили повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool