Щорічне підвищення пенсій проходитиме з урахуванням рівня інфляції та зростання середньої зарплати, - Андрій Рева

Травень 25, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

Міністр соціальної політики заявив про відсутність будь-яких норм у проекті пенсійної реформи, які б негативно вплинули на українських пенсіонерів.

«Жодних мінусів для пенсіонерів цей проект не містить. Проектом закону передбачено підвищення пенсій, відновлення соціальної справедливості та скасування обмеження пенсій для працюючих пенсіонерів. Приблизно 5 мільйонів 600 тисяч пенсіонерів отримають перерахунок пенсій відповідно до нового розміру зарплат (останній раз перерахунок проводився у 2012 році по зарплаті 2007 року)», – пояснив Міністр.

За умови, якщо народні депутати підтримають пенсійну реформу, а Верховна Рада ухвалить проект закону, вже з 1 жовтня наберуть чинності його окремі положення, які дозволять збільшити розмір пенсій.

«Конкретний розмір надбавок залежатиме від конкретних пенсійних справ – це залежить від рівня заробітку та від тривалості стажу. І це тільки початок – законом буде впроваджено механізм, який дозволить підвищувати розмір пенсій щороку, і не лише на рівень інфляції, але й відповідно до рівня зростання середньої заробітної плати», – заявив Андрій Рева.


МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool