Щодо ускладнення обстановки у місті Авдіївка Донецької області

Лютий 19, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

18 лютого, попередньо в результаті бойових дій, сталося пошкодження високовольтної ліній електропередач 110 кВ «Макіївська 1 – АКХЗ № 2», внаслідок чого припинено електропостачання до міста Авдіївка (близько 22 тис. населення).

Станом на 7 годину 19 лютого теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25 градусів), водопостачання міста тимчасово припинено.

Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, будуть забезпечені електроенергією від 12 генераторів ДСНС (40-110 кВ та 600 кВ).

19 лютого планують розпочати обстеження лінії електропередач щодо виявлення пориву та проведення ремонтно-відновлювальних робіт.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool