СБУ, Прокуратура та Нацполіція мають позбутися можливості контактувати з бізнесом, - Володимир Гройсман

Березень 01, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Служба безпеки України, підрозділи Генеральної прокуратури та Національна поліція мають позбутися прав будь-якого контакту з бізнесом і передати ці повноваження в єдиний інтелектуальний орган, який буде вести аналітику бізнесу і не давати нікому ховатися в тінь.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час інвестиційної конференції в Києві.

Він наголосив, що назва цього органу значення не має, і сьогодні існує декілька її варіантів – так само, як і існує декілька законопроектів щодо формування та роботи такого органу.

«І ми тут не претендуємо на єдине авторство, - сказав Володимир Гройсман. – Я претендую на те, аби СБУ було позбуто прав контактувати з бізнесом. Говорю про це серйозно».
А підрозділи Нацполіції та прокуратури, які займаються питаннями бізнесу, впевнений Глава Уряду, мають бути ліквідовані.
«Ми за те, щоб був один інтелектуальний орган, який займається аналітикою бізнесу і не дає нікому уходити в тінь. Ось я за це», - підкреслив Володимир Гройсман.

Разом з тим він запропонував діловим колам проаналізувати всі ініціативи щодо формування єдиної служби, обрати найбільш прийнятний законопроект, аби його можна бути розглянути й ухвалити швидко і майже одноголосно – так, як це було із законом щодо захисту прав бізнесу «маски-шоу-стоп».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool