Росія має виконати рішення Стокгольмського арбітражу

Березень 01, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

Росія має виконати рішення Стокгольмського арбітражу, і Київ наразі шукає механізми, як змусити РФ виконати вирок суду. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Ми отримали справедливе рішення Стокгольмського арбітражу. Інакше і бути не могло – справедливість мала бути відновлена. В 2009 році була підписана кабальна угода між урядами України та Росії, між компаніями «Нафтогаз» та «Газпром». Угода була незаконною, це довів Стокгольмський арбітраж. Ми виграли 4,5 млрд дол. – сказав Володимир Гройсман. - Зараз Росія має виконати рішення суду. Передбачати до яких дій вдасться РФ, мені важко. Вони не раз доводили, що для них норми світового права не мають значення. Але впевнений, що ми знайдемо механізми, як змусити їх (росіян) виконати вирок суду і повернути те, що належить Україні та українському народу».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool