Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 26 травня

Травень 26, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

В Україні за минулу добу зафіксовано 339 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 35 у дітей та 71 у медичних працівників.

Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 116 осіб. Кількість пацієнтів, що одужали, перевищує кількість тих, хто захворів: за добу 341 особа одужала, померла 21 особа.

▪️ За останню добу проведено 9653 тестувань методом ПЛР.

▪️ За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано у Львівській області (45), Рівненській області (41) та в місті Києві (51).

▪️ Відкриття дитячих таборів можливе на останньому етапі виходу з карантину, щоб ризик коронавірусної інфекції був максимально низький. МОЗ заздалегідь надасть рекомендації щодо умов відкриття та діяльності цих дитячих закладів.

▪️ Повноцінна робота ресторанів і закладів громадського харчування можлива з 10 червня. МОЗ із розумінням ставиться до підприємців, але епідеміологічна ситуація не дозволяє зробити це раніше.

▪️ Наказом МОЗ встановлено чіткий алгоритм проведення ІФА-тестувань, перелік осіб, які підлягають тестуванню, та випадки, коли це доцільно. Провести ІФА-тестування можна буде як у державних, так і в приватних закладах. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool