Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 23 червня

Червень 23, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

В Україні за минулу добу зафіксовано 833 нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 55 у дітей та 92 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 153 особи. Одужали за добу 314 осіб, померли 23 особи. 

▪️ За останню добу проведено 19404 тестування, з яких 9900 методом ПЛР, 9504 методом ІФА.

▪️ За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано у Львівській (240), Закарпатській (103) та Рівненській (75) областях.

▪️ В ході робочої поїздки у Львівську область міністр Максим Степанов разом з провідними спеціалістами країни відвідав 4 лікарні: три, які безпосередньо працюють з хворими на коронавірусну інфекцію, і Західноукраїнський дитячий центр. Виявлено прогалини в роботі лабораторного центру, де обробка тестів здійснювалася зі значною затримкою. За результатами робочої поїздки прийнято низку рішень: внесення змін щодо формування і оплати за пакетами лікування COVID-19, посилення керівництва лабораторного центру та посилення контролю за дотриманням заходів, який буде здійснювати регіональна влада залежно від подальшого розвитку епідеміологічної ситуації.

▪️ Детальну інформацію про виїзд українців за кордон з актуальною інформацією щодо кожної країни розміщено на сайті Міністерства закордонних справ.

▪️ Щодо проведення масових заходів у приміщенні. Максимально допустима кількість осіб — 10, і лише з суворим дотриманням епідеміологічних правил.

▪️ Проведення ЗНО в Україні за епідеміологічними показниками можливе. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool