Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 22 червня

Червень 22, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

В Україні за минулу добу зафіксовано 681 новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 45 у дітей та 48 у медичних працівників.

Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 138 осіб. За добу одужали 133 особи, померли 10 осіб. 

▪️ За останню добу проведено 7 831 тестування, з яких 6 131 методом ПЛР, 1700 методом ІФА.

▪️ За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано у Львівській (200), Рівненській (91) та Волинській (70) областях.

▪️ Міністр Максим Степанов разом з провідними спеціалістами країни відвідує Львівську область з робочим візитом для прояснення епідеміологічної ситуації та надання допомоги, адже останнім часом на Львівщині спостерігається стрімкий ріст захворюваності на коронавірусну інфекцію (200 хворих за останню добу, 3980 за весь період пандемії). Про результати робочої поїздки та подальші кроки роботи буде оголошено окремо. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool