Результати брифінгу Міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 12 травня

Травень 12, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 624 | Коментарі: 0

В Україні за минулу добу зафіксовано 375 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 22 у дітей та 88 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 116 осіб. Одужали за добу 85 осіб, померли 17 осіб.

▪️ За останню добу проведено 5678 тестувань методом ПЛР.

▪️ За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано у Чернівецькій області (72), Рівненській області (50) та в місті Києві (59).

▪️ МОЗ підтримує закон про масове тестування на коронавірус, ухвалений Верховною Радою 7 травня.

▪️ Люди, які мають симптоми COVID-19, медичні працівники та працівники Нацполіції і Нацгвардії, які контактували з хворими на коронавірус, та хворі на пневмонію мають обов’язково пройти безкоштовне ПЛР-тестування.

▪️ МОЗ перебуває на постійному зв’язку з органами місцевого самоврядування щодо питань послаблення чи посилення карантинних заходів (наприклад, у місті Києві поки що не будуть працювати торгово-розважальні центри, а в Чернівецькій області - салони краси). 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool