Ремонтному вагонному депо ім.Т.Шевченка виповнюється 85

Липень 25, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

Сьогодні свою 85 річницю святкує виробничий підрозділ служби вагонного господарства «Ремонтне вагонне депо ім.Т.Шевченка», головним завданням якого є якісне обслуговування та ремонт вагонів. Штат депо нараховує 263 працівники.

За 6 місяців поточного року силами депо відремонтовано понад 875 вагонів: 636 вагонів деповським ремонтом, 239 вагонів – капітальним.

Вагонне депо ім.Т.Шевченка регіональної філії «Одеська залізниця» розташоване на більш ніж 24 тис.м2, серед яких вагоноскладальних, колісно-роликовий, допоміжно-механічний цехи, авто контрольний пункт та цех по ремонту устаткування.

Декілька пам’ятних фактів з історії:

· Хоча вагонне депо було засноване в 1933, свою назву імені Тараса Шевченка воно отримало лише 11 березня 1940 року.

· До 1936 рр. в депо проводився безвідчепний ремонт вагонів на станціях Бобринська, Цвіткове та обгінному пункті станції Знам’янка.

· У 1935 році були введені капітальний і середній ремонт вантажних вагонів. Місячний план на той час складав до 10 вагонів капітального та 30 вагонів середнього ремонту.

· У 1966 році робітниками депо було зроблено значний внесок у вдосконалення технології деповського ремонту вагонів: вони запровадили передовий метод вагонного депо Московка Західносибірської залізниці.

· 01 квітня 2013 року вагонне депо ім.Т.Шевченка реорганізоване в ремонтне вагонне депо ім.Т.Шевченка з ремонту вагонів ДП «Укррефтранс».

Сьогодні можна з упевненістю сказати, що ремонтне вагонне депо ім.Т.Шевченка – це сучасне виробництво, де впроваджуються нові технології ремонту, які постійно вдосконалюються, а тому дозволяють на високому рівні забезпечувати якісний ремонт вагонів та підвищувати безпеку руху поїздів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool