Привітання Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з Днем журналіста

Червень 06, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

 Шановні друзі! Від імені Уряду та від себе особисто вітаю усіх журналістів України з професійним святом!

Незалежні засоби масової інформації є ключовим критерієм громадянського суспільства та демократичної країни. Внесок українських журналістів у ті рушійні та доленосні зміни, що відбуваються у нашій країні, неможливо переоцінити. Досягнення і успіхи України стали можливими, зокрема, завдяки представникам засобів масової інформації.

Свобода слова є однією з наших фундаментальних цінностей. Будь-які спроби тиску на журналістів для українського суспільства є неприпустимими. Уряд робитиме усе можливе, щоб журналістська діяльність була захищеною та безпечною.

Висловлюю подяку всім журналістам за високий професійний рівень, активну і послідовну громадянську позицію, вміння завжди перебувати у центрі подій. Бажаю отримувати задоволення від улюбленої праці, натхнення, реалізації яскравих медійних проектів і професійного зростання!

З повагою

Прем’єр-міністр України Володимир ГРОЙСМАН 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool