ПриватБанк завершив січень з прибутком 1 млрд 105 млн грн

Лютий 15, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 822 | Коментарі: 0

За перший місяць 2018 року ПриватБанк отримав прибуток 1 млрд 105 млн гривень. Як повідомила прес-служба банку, прибуткова робота є стратегічним завданням банку на поточний рік, за підсумками якого банк планує отримати не менше ніж 4 млрд грн прибутку.

«Сьогодні головна мета – не лише прибуткова робота банку, а насамперед повернення активів банку в Україну та в Україні, – зазначає прес-служба ПриватБанку. – Банком проводиться робота та розслідування, що спрямовані на повернення державних коштів, витрачених на відновлення капіталу після націоналізації банку».

У банку нагадали, що колишніми власниками та топ-менеджментом свого часу було виведено мільярди доларів, що створило критичну загрозу інтересам кредиторів та вкладників ПриватБанку. Разом із Національним банком України та визнаними в усьому світі компаніями ПриватБанк опрацьовує ці питання та звітує суспільству.

«Ми хочемо розуміння щодо необхідності проведення цієї непростої роботи в банку та уникнення публічного маніпулювання недостовірною інформацією щодо процесу розслідування як у заявах політиків, так і громадських діячів із залученням журналістів, – зазначила прес-служба ПриватБанку. – Політика у світі щодо банківської таємниці змінюється – не може бути таємниці щодо шахрайських дій, які становлять загрозу громадським та державним інтересам».

За повідомленням прес-служби банку, факти витоку та розкриття банківської таємниці як у самому банку, так з боку тих, хто сприяв її оприлюдненню, будуть належно розслідувані та оцінені, зараз триває відповідне службове розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool