ПриватБанк відправив любителів авіаподорожей до Санта-Клауса

Січень 23, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 878 | Коментарі: 0

Двоє клієнтів ПриватБанку будуть змушені продовжити свій новорічний відпочинок. 

Як повідомили в банку, підприємець з Борисполя отримав сертифікат на 150 000 гривень на поїздку в Лапландію за підсумками акції ПриватБанку та Mastercard «Різдвяна подорож у Лапландію».

«На Новий рік купив собі авіаквитки в Париж, а коли повернувся, виявилося, що виграв ще одну подорож, – говорить Сергій, підприємець з Борисполя. – Доведеться тепер знову їхати відпочивати, можна сказати, що змусили :)».

Сертифікат на 100 000 гривень на поїздку в Буковель отримала студентка з Києва. Цікаво, що навчається вона на факультеті міжнародного туризму одного зі столичних вишів.

За умовами акції для участі в розіграші цих двох сертифікатів будь-якому клієнту ПриватБанку необхідно було зареєструватися та купити квиток на літак з картки Mastercard з 1 до 31 грудня. Серед учасників проводилося два розіграші: один – для міжнародних рейсів на поїздку до Лапландії, другий – для рейсів по Україні на поїздку в Буковель.

	ПриватБанк відправив любителів авіаподорожей до Санта-Клауса


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool