«ПриватБанк» спрощує життя»,- Володимир Гройсман

Березень 23, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

На святкування 25-річного ювілею «ПриватБанку», які відбулися в Києві, завітав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

 

Він ознайомився з новими сервісами та прокоментував власні враження від побаченого: «Ми ознайомилися з продуктами, які використовує банк для зручності своїх клієнтів. Можу відзначити, що вони дуже інноваційні, починаючи від дистанційних соціальних послуг, завершуючи всіма іншими формами оплати за будь-які продукти, і в тому числі майданчик для проведення державних тендерів" ПриватМаркет ". Це все робить більш ефективне використання ресурсів, зручні можливості для українських громадян. Мені приємно, що після націоналізації ПриватБанк залишає за собою лідерство. Він є достатньо надійним сьогодні».

Володимир Гройсман вважає, що новації сервісів банку буде давати нові можливості для нових вершин розвитку банку та є зручним для людей: «Послуги, які презентував «ПриватБанк» спрощують нам життя і зменшують контакти з посадовцями, що є важливим. Якість и рівень послуг впливають на рівень и якість життя»,- наголосив прем’єр-міністр.

На святкування 25-річного ювілею «ПриватБанку», які відбулися в Києві, завітав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool