ПриватБанк спокусив киян «Паркуванням»

Грудень 07, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 783 | Коментарі: 0

У грудні кількість жителів Києва – користувачів сервісу оплати паркування автомобілів смартфоном через Privat24 – зросла втричі порівняно з початком запуску цієї послуги в кінці вересня. 

Як повідомили в ПриватБанку, сьогодні цей сервіс доступний більш ніж півмільйону жителів столиці, які активно користуються мобільним банком. З початку року мобільне паркування також працює у Львові, а в наступному році такий сервіс буде запущено в Дніпрі, Харкові, Одесі, Луцьку та Івано-Франківську.

«Іноді знайти вільне місце на парковці легше, ніж заплатити за нього. У Приват24 на оплату паркування йде кілька секунд, і для цього навіть не треба виходити з авто, – говорить керівник Напрямку з роботи з торговельними підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов. – Не менш важливо, що наш сервіс дає додаткову вигоду місту та власникам паркувального обладнання за рахунок скорочення витрат на інкасацію готівки».

Сьогодні клієнти ПриватБанку можуть оплатити через iPhone та Android-смартфони й мобільний додаток Privat24 паркування на майданчиках «Київтранспарксервісу» та «Львівавтодору». На відміну від аналогів, де потрібно реєструватися та поповнювати заздалегідь особистий рахунок, з Privat24 цього робити не доведеться. Усе, що потрібно, – знайти в месенджері Privat24 компанію «Парковка», визначити геопозицію, зазначити номер авто та вибрати строк паркування. Після визначення платіжної картки, з якої буде проведено оплату, залишається отримати підтвердження оплати.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool