ПриватБанк розіграє смартфони за перекази з Польщі

Жовтень 04, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 821 | Коментарі: 0

Кожен, хто одержує або надсилає міжнародний переказ RIA з Польщі в ПриватБанку, разом із грошима зможе отримати новий сучасний смартфон. Розіграш гаджетів проходитиме з 15 вересня до 15 січня наступного року.

«Сьогодні все більше українців завдяки безвізу подорожують або працюють у сусідній Польщі, саме тому наша нова акція зробить ще привабливішим отримання переказів саме в ПриватБанку, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Олексій Путятін. – Новою акцією ми разом із нашим глобальним партнером допоможемо клієнтам користуватися цифровими банківськими послугами з комфортом».

Щоб виграти новенький смартфон в акції від ПриватБанку та RIA, надішліть або отримайте грошовий переказ RIA на суму від 50 доларів США (в еквіваленті) в коридорі Україна – Польща чи Польща – Україна через будь-який з каналів: Інтернет-банк Приват24, мобільний додаток Privat24, термінал самообслуговування, банкомат або відділення банку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool