Президент України вакцинувався від COVID-19 на Донбасі разом з військовими

Березень 02, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 625 | Коментарі: 0

Під час робочої поїздки до Луганської області Президент України Володимир Зеленський вакцинувався від коронавірусної хвороби COVID-19. Про це повідомили в Офісі Президента сьогодні, 2 березня.

«Щеплення важливе. Я знаю, що таке COVID-19, бо хворів на цю недугу. Тому всім пропоную обов’язково вакцинуватися. Незважаючи на те, що я перехворів на COVID-19, у мене рівень антитіл дуже низький», – зазначив Володимир Зеленський.

Глава держави зробив щеплення на території військового мобільного госпіталю № 59 разом з військовими лікарями та захисниками, які виконують бойові завдання на передовій і вже проходять планову вакцинацію.

Перед щепленням Глава держави дав письмову згоду на отримання вакцини.

Президент наголосив, що вакцинація допоможе подолати пандемію та повернутися до звичайного способу життя.

«Я вважаю, що ця вакцина Oxford/AstraZeneca (Covishield) якісна, вона одна з найкращих у світі. Побороти COVID-19 тільки засобами захисту остаточно неможливо. Вакцинуватися доведеться. Я вважаю, що вакцина – це реальний шлях повернення до нормального життя», – зазначив Глава держави.

Як повідомлялося раніше, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Рибальченко, головна санітарна лікарка Кіровоградщини Надія Оперчук і завідувачка інфекційним відділенням обласної лікарні Олена Смірнова отримали щеплення від коронавірусу.

Нагадаємо, у Кіровоградську область надійшло 12 100 доз вакцини Oxford/AstraZeneca (Covishield).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool