Президент підписав зміни до Державного бюджету-2012

Квітень 17, 2012 | Новини регіонів | Переглядів: 1274 | Коментарі: 0

Президент України Віктор Янукович підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі Президента України Віктора Януковича

Закон передбачає додаткові видатки загального фонду Державного бюджету на реалізацію соціальних ініціатив Глави держави, що уможливить здійснення заходів щодо подолання бідності та вирішення інших гострих проблем.

Таким чином створено законодавче поле для реалізації соціальних ініціатив, проголошених Президентом 7 березня 2012 року на засіданні Кабінету Міністрів.

«Це рішення відкриває нам шлях до розвитку регіонів та створить базу для формування Держбюджету-2013 як бюджету розвитку України», - заявив Президент.

Глава держави підкреслив, що оновлений Держбюджет сприятиме як підвищенню соціальних стандартів і рівня доходів працюючого населення, так і розвитку вітчизняної економіки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool