Працівники відомчої воєнізованої охорони Одеської магістралі розкрили 144 випадки крадіжок

Грудень 06, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 613 | Коментарі: 0

За 11 місяців 2018 року працівниками воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» вдалося розкрити 144 випадки крадіжок на суму понад 2 млн 388 тис. гривень.

Із них 61 випадок крадіжок вантажів на суму 871 тис. 544грн. та 83 випадки крадіжок матеріальних цінностей – на суму понад 1 млн 517 тис. грн.

Завдяки злагодженій роботі воєнізованої охорони за даний період зафіксовано 724 випадки незаконних втручань у діяльність філії, найбільшу кількість з яких зафіксовано в Одеській області – 52 втручання,у Миколаївській – 21, Кіровоградській – 16, Черкаській – 11, Херсонській – 2, Дніпропетровській – 1. Сума збитків при цьому склала понад 1млн 169 тис. грн.

Окремо по службі колії працівниками воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» зафіксовано 36 випадків, що призвели до збитків у сумі 68 тис. 993 грн. Проте 37 випадків незаконних втручань в діяльність господарства сигналізації та зв’язку призвели до суми збитків, яка перевищує зазначену у 6 разів і становить 432 тис. 364 грн.

Зазначимо, що особовим складом воєнізованої охорони постійно проводиться профілактична робота щодо недопущення перебування сторонніх осіб на залізничних коліях у невстановлених місцях, до порушників застосовуються заходи адміністративного впливу. Крім цього, для запобігання розкрадань вантажів з початку року було супроводжено 49 тис. 270 поїздів та 417 тис. 145 вагонів.

прес-центр регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool