Працівники відомчої воєнізованої охорони Одеської магістралі розкрили 108 випадків крадіжок

Вересень 20, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 725 | Коментарі: 0

За 8 місяців 2018 року працівники воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» розкрили 108 випадків крадіжок на суму 1 млн. 226,4 тис. грн. Також за участі поліції було затримано 136 осіб.

Зазначимо, що особовим складом воєнізованої охорони постійно проводяться профілактичні заходи щодо недопущення перебування сторонніх осіб на залізничних коліях у невстановлених місцях, до порушників застосовуються заходи адміністративного впливу.

За ходіння по коліях було затримано 505 осіб, 281 особу було притягнуто до адміністративної відповідальності та оштрафовано на суму 9,6 тис. грн.

Крім того, працівники воєнізованої охорони провели 2 тис. 813 рейдів, перевірили 97 пунктів прийому металобрухту.

Слід зазначити, що з метою більш ефективної роботи з попередження крадіжок з серпня поточного року у філії було запроваджено пілотний проект по створенню підрозділів швидкого реагування, таким чином у складі Одеського загону воєнізованої охорони було створено стрілецьку команду з оперативно-профілактичної роботи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool