Працівники Одеської магістралі у ході місячника нагадають громадянам про заходи безпеки на залізничному транспорті

Вересень 15, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1241 | Коментарі: 0

З 18 вересня стартує Місячник профілактично-роз’яснювальної роботи щодо попередження невиробничого травматизму на залізничному транспорті серед населення.

У ході місячника працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» проведуть заходи на вокзалах і станціях, у пасажирських і приміських поїздах, а також відвідають понад 600 навчальних закладів, де проведуть більш 700 лекцій для 25-тисячної аудиторії.

Головна мета – нагадати населенню, пасажирам, учням шкіл, ліцеїв і коледжів, а також розповісти вихованцям дошкільних навчальних закладів, які в першу чергу знаходяться у безпосередній близькості до залізничної колії, про дотримання «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України».

Це вже третій місячник у цьому році. Заходи із запобігання невиробничому травматизму проводяться постійно. Залізничники наголошують на недопущенні громадян, особливо дітей, на автозчепи, дахи вагонів та інші об’єкти інфраструктури під час руху поїздів, локомотивів, самохідного рухомого складу. При виявленні порушників правил безпеки та поведінки на залізничному транспорті оперативно вживаються відповідні дії.
Проте, незважаючи на активну профілактично-роз’яснювальну роботу, яку проводять працівники регіональної філії, нещасні випадки за участю сторонніх осіб на залізниці досить часті. За статистикою, найчастіше громадяни травмуються, коли переходять залізничні колії у невстановлених місцях і наближаються до колії ближче ніж за 2 метри під час курсування рухомого складу.

Так, з початку року внаслідок власної необережності залізничним транспортом травмовано 60 громадян, у тому числі 47 – зі смертельним наслідком. Серед травмованих 3 дитини віком до 16 років, при цьому одна дитина загинула. Зокрема, 31 випадок травмування зафіксовано на станціях, решта – на перегонах.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ

З 18 вересня стартує Місячник профілактично-роз’яснювальної роботи щодо попередження невиробничого травматизму на залізничному транспорті серед населення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool