Працівники гіркових комплексів обмінялися досвідом роботи у Смілі

Грудень 27, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1075 | Коментарі: 0

Нещодавно працівники служби перевезень регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» організували та провели на станції ім. Т. Шевченка (м.Сміла, Черкаська обл.) семінар присвячений питанням забезпечення безпеки руху і охорони праці залізничників при роботі гіркових пристроїв.

У заході взяли участь понад два десятки представників господарства перевезень серед яких працівники станцій Чорноморськ-Порт, ім. Т. Шевченка, Знам'янка, Подільськ, Миколаїв, Одеса-Сортувальна, Херсон, Христинівка та Чорноморська

На семінар були запрошені головні інженери дирекцій залізничних перевезень та керівники станцій, що мають гіркові пристрої.

Працівники господарства перевезень обговорили актуальні теми, серед яких вимоги безпеки під час розформування поїздів з немеханізованої гірки, особливості розпуску з сортувальної гірки довгобазних вагонів, можливості зміни плану формування поїздів для покращення роботи гіркового комплексу тощо. Окрему увагу учасники приділили історії виникнення гіркових комплексів та їх модернізації закордоном.
Учасники переглянули навчальний фільм, присвяченій роботі гіркової автоматичної централізації в автоматизованому режимі, який зняли працівники станції Миколаїв.

Після теоретичної частини учасники семінару відвідали місцевий музей залізничного транспорту та музей ДФСК.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool