Працевлаштування засуджених на Кіровоградщині (ФОТО)

Вересень 26, 2012 | Новини регіонів | Переглядів: 1951 | Коментарі: 0

В Олександрівському виправному центрі №104, що на Кіровоградщині відбулася зустріч засуджених з представниками обласного центру зайнятості.

Під час зустрічі обговорювалося проблема соціальної адаптації осіб, котрі повертаються з місць позбавлення волі, яка на даний час постала досить гостро. А тому необхідно віднайти нові підходи, щодо їхньої інтеграції у суспільство, підвищення мотивації до праці, створення умов для професійного зростання, забезпечення трудової зайнятості.
Спеціаліст центру зайнятості наголосила і усіляко заохочувала їх до позитивних змін у житті, щоб вони повірили у власні можливості, самоутвердилися й активізували свою життєву позицію.

Працевлаштування засуджених на Кіровоградщині (ФОТО)
 

Прес служба управління ДПтС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool