Понад 2300 одеських залізничників оздоровилися у санаторіях-профілакторіях у 2018 році

Вересень 17, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 610 | Коментарі: 0

З початку лютого поточного року по теперішній час у двох корпусах санаторію-профілакторію Дорпрофсожа відпочили та оздоровилися 1 тис. 707 працівників регіональної філії «Одеська залізниця» та 650 ветеранів праці.

Так, протягом дванадцяти заїздів у першому корпусі, що знаходиться в Одесі на Французькому бульварі , оздоровилося 1007 залізничників. Ще 700 працівників магістралі відпочили у другому корпусі, розташованому у селищі Затока на Одещині.

Окрім цього, Одеською залізницею було організовано відпочинок 303 пенсіонерів у пансіонатах Південно-Західної та Південної залізниць.

До кінця року заплановано оздоровлення ще 600 працівників та 300 ветеранів праці регіональної філії «Одеська залізниця».  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool