Погода в Києві та Київській області на п’ятницю, 29 січня

Січень 28, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 672 | Коментарі: 0

У Києві та області п'ятниця буде з мінусовою температурою. 

У регіоні хмари звільнять до ранку небо від своєї присутності, але вдень знову ненадовго з'являться, щоб ввечері поступово зникнути.

За даними Sinoptik.ua температура повітря вночі близько -8...-5, удень стовпчики термометрів покажуть до -2...0 градусів. Вітер південно-західний і західний, 2-7 м/с. У Києві, Миронівці, Броварах, Борисполі, Фастові, Вишгороді, Переяславі-Хмельницькому, Білій Церкві, Яготині невеликий сніг йтиме майже весь день.

Уранці він може посилитися, але до вечора поступово вщухне. На вихідних температура повітря вночі буде стабільною -8 градусів морозу, можливий невеликий дощ зі снігом. З наступного тижня прийдуть значні мінуса -12 градусів, з вівторка – сухо.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool