Погода в Україні на вівторок, 19 вересня

Вересень 18, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

У вівторок в Україні прогнозується мінлива хмарність.

Майже на усій території країни очікується суха погода. У західних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу з грозою. Температура повітря вночі складе +4…+23 градуси, вдень +17…+32. Вітер змінних, переважно східний, північний, північно-західний, північно-східний і південно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно суха погодаза даними Sinoptik.ua. Вночі градусники покажуть до +7…+12, удень температура - від +19 до +20 градусів. Вітер північно-західний, північно-східний, західний і північний, 1-6 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +14…+20 градусів, удень повітря прогріється до +24.+32. Вітер північний, східний і північно-східний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові буде суха погода. Уночі температура повітря коливатиметься в межах +18…+23 градусів. Денна температура повітря складе від +26 до +32. Вітер північних, східних, північно-східних і північно-західних напрямів, 1-6 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі температура повітря +14…+19 градусів, денна складе +25…+31. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність, на більшій частині регіону буде дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до +4…+10 градусів, удень стовпчики покажуть +17…+23. Вітер південно-східний, східний, північно-східний і південний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні можливий дрібний дощ з грозою. Температура повітря вночі до +6, удень – до +20 градусів. Вітер переважно східний, південно-східний, північно-східний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +7…+13 градусів, удень – до +20.+25. Вітер північний, східний, північно-східний, південно-західний і південно-східний, 1-5 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool