Погода в Україні на вихідні, 8 і 9 липня

Липень 08, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1317 | Коментарі: 0

На вихідних в Україні очікується переважно хмарна погода з проясненнями.

Майже на всій території країни в суботу в регіоні буде переважно суха погода, у неділю можливий невеликий дощ. У східних і центральних областях опадів не передбачається протягом усіх вихідних. Температура повітря вночі складе +8...+19 градусів, удень +16...+28. Вітер змінних напрямків, переважно південних, західних, південно-західних, північних, північно-східних і північно-західних, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні буде переважно суха погода, у неділю можливий невеликий дощ. Вночі від +8 до +14 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах + 17...+22. Вітер південний, західний, південно-західний, південно-східний та північно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в регіоні буде переважно суха погода, у неділю – невеликий дощ. Вночі від +11 до +19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +22...+28. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-7 м/с.

У Криму – переважно хмарна погода з проясненнями. В суботу і в неділю в Сімферополі, Севастополі, Ялті буде суха погода. У неділю в Керчі, Феодосії, Красноперекопську, Євпаторії висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі в межах +13...+19 градусів, удень – до +22...+27. Вітер західних, південно-західних, південних і південно-східних напрямків, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів за даними Sinoptik.ua. Температура вночі +9...+16 градусів. Денна температура повітря складе +16...+24 градусів. Вітер північно-західних, північних і західних напрямків, 1-6 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні висока ймовірність дощу, у неділю – без опадів. Температура повітря вночі до +11...+17 градусів, удень +20...+27. Вітер південний, західний, південно-західний, південно-східний та північно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу в регіоні висока ймовірність дощу з грозою, у неділю буде без опадів. Температура повітря вночі від +13 до +15, удень – від +24 до +25 градусів. Вітер південний, південно-східний, південно-західний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +10...+17 градусів, удень +19...+26. Вітер північних, західних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-5 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool