Погода в Україні на вихідні, 5 і 6 серпня

Серпень 04, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1626 | Коментарі: 0

На вихідних в Україні очікується мінлива хмарність.

Майже на усій території країни у суботу і в неділю буде переважно суха погода. У суботу в північних, а в неділю у західних областях можливий дощ з грозою. Температура повітря вночі складе +15…+27 градусів, удень +27…+39. Вітер змінний, переважно західний, південно-західний, північний, південний, північно-східний і північно-західний, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні місцями можливий дрібний дощ, у неділю буде переважно суха погода. Вночі від +16 до +23 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +28…+32. Вітер північний, західний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с.

У південних областях очікується сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі від +23 до +27 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +31…+39. Вітер північно-східний, західний, північно-західний, північний і південно-західний, 1-6 м/с.

У Криму – переважно мінлива хмарність. У суботу і в неділю на півострові буде суха погода. Температура повітря вночі в межах +22…+28 градусів, удень – до +34…+39. Вітер північних, північно-західних і північно-східних напрямів, 2-10 м/с.

У східних областях – сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Температура вночі +21…+27 градусів. Денна температура повітря складе +34…+37 градусів. Вітер західних, північних, північно-західних і північно-східних напрямів, 1-5 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні буде без опадів, у неділю можливий дощ з грозою. Температура повітря вночі до +15…+23 градусів, удень +27…+33. Вітер північно-східний, північний, західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Температура повітря вночі від +19 до +21, удень – від +28 до +32 градусів. Вітер західний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +21…+25 градусів, удень +31…+36. Вітер північних, західних, північно-західних, південно-західних і північно-східних напрямів, 1-4 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool