Погода в Україні на вихідні, 31 листопада та 1 грудня

Листопад 30, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

На вихідних в Україні очікується мінлива хмарність

Майже на всій території країни на вихідних буде суха погода.

У південних областях, у Криму, а в суботу в західних, східних областях і в Карпатах можливий мокрий сніг. Температура повітря вночі складе -4...+10 градусів, удень 0...+15. Вітер змінних напрямків, переважно західний, північний, північно-західний, північно-східний і південно-західний, 2-6 м/с.

У північних областях — мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від -4 до +2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах 0...+6. Вітер західний і північно-західний, 2-6 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні переважно дощова погода. Вночі від -4 до +5 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +2...+10. Вітер західний, північно-західний, північний і південно-західний, 2-6 м/с.

У Криму — переважно мінлива хмарність. За даними Sinoptik.ua на півострові буде дощова погода. Температура повітря вночі в межах +1...+10 градусів, удень — до +6...+15. Вітер західних, північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 2-9 м/с.

У східних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий мокрий сніг, у неділю — без опадів. Температура вночі -3...+4 градуси. Денна температура повітря складе 0...+8 градусів. Вітер західних, північних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У західних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні і в неділю переважно дощова погода. Температура повітря вночі до -6...-2 градусів, удень -1...+7. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах — мінлива хмарність. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі від -6 до -3, вдень - від +1 до +5 градусів. Вітер західний, північно-західний, північно-східний, північний і південно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях — мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -5...+2 градуси, вдень 0...+8. Вітер західних і північно-західних напрямків, 2-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool