Погода в Україні на вихідні, 29 і 30 липня

Липень 28, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1384 | Коментарі: 0

На вихідних в Україні очікується мінлива хмарність.

Майже на всій території країни в суботу висока ймовірність дощу з грозою, у неділю буде переважно суха погода. У західних областях і в Карпатах опадів не передбачається упродовж усіх вихідних. Температура повітря вночі складе +9…+23 градуси, вдень +20…+31. Вітер змінний, переважно західний, південно-західний, північний, південний, північно-східний і північно-західний, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дрібний дощ, у неділю буде переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі від +15 до +19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +20…+25. Вітер північний, західний, північно-західний і південно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу в регіоні висока ймовірність дощу, у неділю буде переважно суха погода. Уночі від +17 до +21 градуса, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +23…+30. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-8 м/с.

У Криму – переважно мінлива хмарність. У суботу на півострові дрібний дощ, у неділю буде суха погода. Температура повітря вночі в межах +19…+23 градусів, удень – до +22…+31. Вітер південних, західних і південно-західних напрямів, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в Донецькому і Дніпропетровському регіонах буде без опадів. У Харківській і Луганській областях можливий невеликий дощ. Температура вночі +17…+21 градус. Денна температура повітря складе +21…+31 градус. Вітер західних, південних, південно-східних і південно-західних напрямів, 1-4 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Температура повітря вночі до +9…+15 градусів, удень +20…+28. Вітер північний, західний, північно-західний і південно-західний, 1-7 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +12 до +14, удень – від +24 до +26 градусів. Вітер західний, південно-західний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні висока ймовірність дощу, в неділю буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +14…+20 градусів, удень +22…+28. Вітер південних, західних, північно-західних і південно-західних напрямів, 1-8 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool