Погода в Україні на вихідні, 24 і 25 червня

Червень 23, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1240 | Коментарі: 0

На вихідних в Україні очікується переважно хмарна погода з проясненнями.

Майже на всій території країни в суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю буде переважно суха погода.

У Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +9...+21 градус, удень +19...+31. Вітер змінних напрямків, переважно північний, північно-східний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-7 м/с, у східних і південних областях короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю буде переважно суха погодаза даними Sinoptik.ua. Вночі від +12 до +17 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +18...+25. Вітер північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю буде переважно суха погода. Вночі від +17 до +21 градуса, удень стовпчики термометрів піднімуться до +24...+31. Вітер південний, південно-західний, західний, північний і північно-західний, 1-6 м/с, короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м/с.

У Криму – переважно хмарна погода з проясненнями. На півострові в суботу в Сімферополі, Керчі, Феодосії, Красноперекопську, Євпаторії, Севастополі можливий невеликий дощ. В Ялті – без опадів. У неділю в регіоні буде суха погода. Температура повітря вночі в межах +15…+21 градуса, вдень – до +25...+29. Вітер західних, північно-західних, північних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні висока ймовірність дощу, в неділю – без опадів. Температура вночі +13...+20 градусів. Денна температура повітря складе +24...+28 градусів. Вітер західних, південно-західних, північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с, короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні висока ймовірність дощу, в неділю – без опадів. Температура повітря вночі до +9...+19 градусів, удень +19...+30. Вітер північний, західний, південно-західний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Температура повітря вночі від +11 до +16, удень – від +26 до +28 градусів. Вітер північний, північно-західний, західний, південно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні йтиме дощ, у неділю – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +15...+19 градусів, удень +21...+31. Вітер північних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool