Погода в Україні на вихідні, 17 і 18 червня

Червень 16, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

На вихідних в Україні очікується переважно хмарна погода з проясненнями.

Майже на всій території країни переважатиме суха погода. У західних, місцями в центральних і в Карпатах висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі складе +9...+19 градусів, удень +18...+28. Вітер змінних напрямків, переважно північний, північно-східний, західний, південно-західний, південно-східний та північно-західний, 1-7 м/с, у західних областях і в Карпатах посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. На вихідні опадів не передбачається. Уночі від +9 до +17 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +18...+25. Вітер південний, південно-східний, південно-західний, північно-східний і північно-західний, 1-6 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода за даними Sinoptik.ua

 Вночі від +14 до +19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +18...+25. Вітер південний, південно-західний, західний, північний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Криму – переважно хмарна погода з проясненнями. На півострові буде суха погода. У неділю в Красноперекопську, Євпаторії, Севастополі можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі в межах +12...+18 градусів, удень – до +20...+25. Вітер східних, північно-східних, південних і південно-західних напрямків, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. На вихідні опадів не передбачається. Температура вночі +12...+17 градусів. Денна температура повітря складе +20...+26 градусів. Вітер західних, північних, південно-західних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі до +9...+14 градусів, удень +18...+25. Вітер північний, західний, південно-західний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю буде без опадів. Температура повітря вночі від +12 до +14, вдень – від +18 до +22 градусів. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні йтиме дощ, у неділю – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +12...+16 градусів, удень +18...+25. Вітер північних, західних, південно-західних, південно-східних і північно-західних напрямків, 1-5 м/с


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool