Погода в Україні на середу, 23 серпня

Серпень 22, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1875 | Коментарі: 0

У середу в Україні очікується мінлива хмарність.

На всій території країни переважатиме дощова погода. Місцями у південних і центральних областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +6...+20 градусів, удень +13...+27. Вітер змінний, переважно західний, північний, південно-західний і північно-західний, 1-8 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря складе +11...+16 градусів, удень – від +18 до +22. Вітер західний, північно-західний і північний, 2-7 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. В Одеському і Херсонському регіонах буде сухо. У Запорізькій і Миколаївській областях можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +11...+19 градусів, удень повітря прогріється до +21...+26. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Криму буде хмарно з проясненнями. На півострові очікується дощова погода з грозою. У Красноперекопську опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +16...+20 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +23 до +27. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 2-8 м/с.

У східних областях прогнозується мінлива хмарність. У регіоні висока ймовірність дощу. Вночі до +14...+18 градусів, денна температура повітря складе +23...+26. Вітер південний, західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до +6...+11 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +13...+20. Вітер західний, північний, північно-західний і південно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність, у регіоні вночі можливий дрібний дощ. Температура повітря вночі до +8...+11, удень – до +16...+18 градусів. Вітер західний, північний і північно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде дощова погода. У Полтавській області – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +10...+15 градусів, удень – від +16 до +23. Вітер північний, західний і північно-західний, 2-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool